вверх  обратно

Евгений Мурзин: "Уже сегодня начнем комплектовать "Будивельник"

20.05.2016

Новоспечений головний тренер БК Будівельник Євген Мурзін у коментарі офіцйному сайту ФБУ щодо свого призначення на посаду головного тренера іменитого столичного клубу заявив, що знайде час і на Будівельник, і на чоловічу збірну України, яку продовжить очолювати.

- Угоду з Будівельником укладено на сезон. Завдання для найтитулованішого клубу України максимальні: чемпіонський титул у Суперлізі Фаворит Спорт і виграш Кубка України.

- Як ви поєднуватиме роботу очільника національної збірної і головного тренера Будівельника?
- Сьогодні розпочнеться процес комплектації команди, маю на увазі Будівельник. Вирішення високих завдань неможливо без підсилення складу. Але зараз пріоритет – національна збірна. Тренувальні збори розпочнемо 14 липня, 31 серпня матчем з болгарами у Києві стартуємо у відборі ЄвроБаскету. 17 вересня кваліфікаційний турнір завершиться і я одразу ж займуся Будівельником, а до того за моєю програмою тренувальний процес у клубі проводитиме мій асистент Володимир Коваль. Стартуємо у Суперлізі орієнтовно 1-го жовтня.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.