вверх  обратно

Сергей Завалин: "Если будут деньги, у "Азовмаша" появится возможность заявиться в Суперлигу"

9.04.2016

Головний тренер маріупольського Азовмаша, який нині виступає в Вищій лізі чемпіонату України, Сергій Завалін в інтерв'ю  розповів про майбутнє семиразового чемпіона України з баскетболу:

- Ми, звичайно, знову хочемо заявитися у Вищу лігу. Якщо будуть фінанси, то буде можливість заявитися і в Суперлігу. Але все залежить від керівництва. Команда у нас зберігається і у нас навіть є можливість підсилитися своїми місцевими хлопцями. Але все залежить від фінансів.

Нам треба зустрічатися з керівництвом міста, представляти свій бізнес-проект. Питання стоїть про фонд заробітної плати - фінансах для зарплати хлопцям. Якщо все буде, як в цьому сезоні, то я не думаю, що тут хтось залишиться.

Чи запрошують наших гравців інші клуби? Ми поки відмахуємося від пропозицій. Але ми не можемо просто взяти і тримати їх, щоб вони просто тут сиділи.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.