вверх  обратно

Кирилл Фесенко: "Хочу выиграть чемпионат Италии с "Канту"

31.01.2016

Український центровий Кирило Фесенко лише нещодавно став гравцем Канту, але вже привернув до себе багато уваги вболівальників та фахівців. Справжній гігант може легко піднятими руками дістати до кільця. Вже у першому інтерв’ю La Gazzetta dello Sport капітан збірної україни назвав магічне слово "скудетто", розповідаючи про свої цілі в новій команді.

- Розкажи про свої стосунки з новим російським президентом Канту Дмитром Герасименком?
- Уперше ми познайомилися минулого року, коли я грав у Росії, а Герасименко був граючим президентом "Красного Октября" з Волгограду. Він і мене туди кликав, але я не міг погодитись, адже раніше вже дав слово "Локомотиву-Кубань". Не вважаю правильним порушувати обіцянки. Але коли з’явилася можливість переїхати в Італію, я вже довго не роздумував.

- Які враження від Італії, де ти ніколи раніше не грав?
- Насправді, чудові. Тут дуже пристрасні фани, дуже кваліфіковані фахівці в клубі та партнери по команді. Ці фактори досить важливі для мене. Я добре влаштувався тут і незабаром до мене приєднається дружина Інна.

- Чому обрав саме Канту після НБА та Євроліги?
- Тому що, зараз для мене це найкраще рішення. Я хотів перейти в команду, яка надасть мені можливість грати після кількох років, коли я був гравцем заміни. У останньому клубі Локомотив-Кубань я мав у середньому 7 хвилин. Канту дає мені можливість продемонструвати всі мої якості. І не лише фізичні дані. 

- Які цілі на цей сезон?
- Найперше завдання – вийти в плей-оф чемпіонату. Ми дуже боєздатна команда з великим потенціалом. Так що можемо поборотися і за медалі. Можливо, навіть, замахнутися на Скудетто.

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.