вверх  обратно

"Будивельник" стал соорганизатором презентации фильма о Арвидасе Сабонисе

9.10.2015

«Будівельник» став співорганізатором цікавого заходу. В одному зі столичних кінотеатрів публіці продемонстрували документальний фільм про легендарного баскетболіста Арвідаса Сабоніса. Знаменитий спортсмен прибув до Києва, щоб особисто презентувати стрічку.
 
До Києва член Залу Слави ФІБА, переможець Олімпійських ігор, чемпіон світу та Європи завітав у піднесеному настрої, не відмовляючи нікому, хто бажав з ним сфотографуватися.
 
Серед присутніх були надзвичайний і повноважний міністр Посольства Литовської Республіки в Україні Марюс Януконіс, міністр молоді та спорту Ігор Жданов і бомонд українського баскетболу.
 
Щодо фільму, то він висвітлює нелегкий спортивний шлях Арвідаса Сабоніса від дебюту в «Жальгірісі», гри у складі збірної СРСР до надуспішного періоду кар’єри в Іспанії, виступів у НБА та повернення зірки світового баскетболу до Литви.

Источник: Суперлига

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.