вверх  обратно

В Черкассах пройдёт Кубок Венето

18.09.2015

У Черкасах відбудеться один із наймасштабніших передсезонних турнірів України. Вже традиційно ним є «Кубок Венето». Втретє поспіль «Черкаські Мавпи» господарюватимуть на цих змаганнях.

Турнір відбудеться у ПС «Будівельник» 27-29-го вересня.

За традиціями останніх років окрім «Черкаських Мавп» у черкаському турніру візьме участь МБК «Миколаїв». Цікаво, що «Миколаїв» у 2013-му уже вигравав «Кубок Венето». Окрім карабелів у Черкаси приїдуть дві новостворені команди з відомими іменами. Так свій склад і зазіхання у сезоні оновленої української Суперліги мають показати одеська «Біпа-Мода» та «Кривбас» з Кривого Рогу. Причому з «Кривбасом» та «Миколаєвом» команда Максима Міхельсона зустрінеться ще до «Кубка Венето». Найближчого вікенду черкасці зіграють у Миколаєві серію товариських ігор.

Відзначимо, що нагороди та призи на черкаському турнірі будуть презентовані генеральним партнером «Черкаських Мавп» - ТМ «Венето».

Поки формується календар змагань. Наразі можемо повідомити час старту матчів. Турнір відбуватиметься за коловою системою, тобто кожна з команд проведе по три матчі.

Розклад «Кубка Венето»


27.09.15 неділя, 1 день
14 30 перший матч
17.00 другий матч

28.09.15 понеділок, 2 день
16.30 перший матч
19.00 другий матч

29.09.15 вівторок, 3 день
11.30 перший матч
14.00 другий матч

Добавил: Mandr
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.