вверх  обратно

Кубок Венето-2017 не состоится

2.09.2017

Директор БК «Черкаські Мавпи» розповів про причини неможливості цього року проведення традиційного турніру

-Хоч ми і готувалися напередодні навчально-тренувального збору до того, що Черкаси знову приймуть передсезонний «Кубок Венето», зараз, на жаль, маємо відмовитися від цього, - говорить директор черкаського баскетбольного клубу Володимир Гриценко. - Головною перепоною цьому став довготривалий міжнародний турнір у Бейруті, на який нас запросили ліванські колеги. Це великий міжнародний турнір, у якому братимуть участь 8 команд з Азії та Близького Сходу. Нашу команду вперше запросили на цей масштабний турнір. З перельотом цей турнір займе 10-11 днів у середині вересня. Таким чином, єдиним варіантом, який був би вдалим для домашнього турніру, є 22-24 вересня, за тиждень до старту Суперліги. Але на ці дати уже запланований турнір у Запоріжжі. При восьми клубах у Суперлізі два турніри в одну дату майже не можливі, при цьому три українські клуби виступають у Єврокубках і у ці дні у них інші цілі і завдання.

За всю історію Кубок Венето проводився чотири рази. Переможцями ставали чотири різні українські команди. В 2013 перемогу святкував "МБК Миколаїв", в 2014 "Говерла", в 2015 "Черкаські Мавпи", а в 2016 "БІПА-Одеса".

Источник: cherkassy-sport.com

Добавил: Ruslan1996
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.