вверх  обратно

В воскресенье состоится жеребьевка четвертьфинала Кубка Украины

17.01.2015

Незабаром в Україні стартує другий за значимістю баскетбольний турнір – Кубок України. Змагання стартують зі стадії чвертьфіналу, відповідно, участь у них візьмуть вісім команд. Боротьбу за перший трофей сезону розпочнуть сім кращих клубів Суперліги (відповідно до місць у турнірній таблиці), серед яких і «Черкаські Мавпи», а також вищеліговий «Авангард».

Жеребкування чвертьфінальних пар відбудеться у Черкасах. Ця процедура буде проведена у перерві недільного матчу (18 січня) між «Черкаськими Мавпами» та «Одесою». Запрошуємо усіх вболівальників долучитися до історичної події.

Свого часу «Черкаські Мавпи» уже вигравали Кубок України, було це у сезоні 2010-2011. У минулому сезоні наш клуб зупинився на стадії чвертьфіналу, коли з мінімальною різницею за сумою двох матчів поступився БК «Донецьк».

Попередні дати проведення чвертьфіналів, згідно з календарем ФБУ, 25 січня та 1 лютого. Переможець визначається за сумою очок двох матчів.

Источник: mavpabasket.com

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.