вверх  обратно

Дмитрий Липовцев: "В этом году в Супериге игры намного интереснее"

20.11.2014


28-річний форвард Дмитро Липовцев у розмові з прес-службою «ведмедів» охоче поділився думками стосовно нинішнього баскетбольного сезону та його особливостей...

- Насамперед, як настрій твій і хлопців після перемоги над «Галичиною»?

- Все добре, насправді. Ми нарешті перемогли і це найголовніше. Треба продовжувати у тому ж дусі.
 
- Попереду – два домашніх поєдинки проти «Дніпра» та «Дніпра-Азота». Поділися очікуваннями від цих матчів.

- Цього сезону у нас такий розклад, що ми завжди першу гру граємо із сильнішою командою. Так само й цього разу. Поєдинок «Дніпром» очікується досить складним. У нинішньому сезоні у дніпропетровців дуже сильний склад. Отже я очікую напруженої боротьби. Дуже сподіваюся, що підтримка рідних трибуна нам допоможе.
 
- Ти єдиний гравець, який залишився з минулорічного складу команди. Як тобі нинішній підбір гравців? Наскільки добре ви зігралися разом?
- У міжсезонні довелося чути багато відгуків про те, що у нас підібралася дуже непогана команда за виконавцями. Частково ми це підтвердили у товариських іграх та турнірах. На старті чемпіонату до нас приєдналися ще троє гравці. Десь довелося знову налагоджувати ігрові зв'язок, а на це потрібен час.
 
-Чи знайшов ти своє місце у нинішній команді? Як би ти охарактеризував свою гру в цьому сезоні?

- Мені здається, зараз я граю так само як у попередньому сезоні. Просто виходжу на майданчик і роблю те, що вимагає тренерський штаб. Ніколи не намагаюсь щось комусь довести, забити найбільше очок, а навпаки – грати на команду.
 
- Як гадаєш, чи втратив чемпіонат Суперліги у видовищності, враховуючи, що цього сезону практично немає легіонерів?

- У видовищності, думаю, так, Суперліга дещо втратила. Але зараз, як на мене, набагато цікавіші ігри. Присутня інтрига, емоції, протистояння. Кожен може виграти. До того ж нема таких команд, як у минулому сезоні, про які можна було сказати, що вони точно будуть грати у фіналі. Так, рівень чемпіонату став нижчим, водночас, зникла прірва між грандами, середняками і аутсайдерами. Через це чемпіонат видається набагато цікавішим.
 
- Ти вже прижився у Івано-Франківську? Як тобі місто, його мешканці?

- Івано-Франківськ - це маленький шматочок Європи, із українським присмаком. Маленьке та дуже затишне місто із надзвичайно привітливими людьми. Обожнюю Франківськ. Я б із задоволенням тут жив.
 
- Не можемо не запитати про твоє захоплення кулінарією. Вистачає часу готувати щось новеньке?

- Знаєте, на старті сезону дуже мало часу на те, щоб вигадати щось на кухні. Тож задовольняюсь старими перевіреними рецептами. А їх, повірте, досить багато (посміхається).
 
- Насамкінець, твої побажання усі шанувальника «Говерли».

Бажаю і надалі отримувати задоволення від гри рідної команди, переживати усю гамму емоцій вболівальника, втрачати голос після гри і підіймати келих за нашу перемогу!

Источник: bcgoverla.if.ua

Добавил: dinero
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.