вверх  обратно

Илья Жуковский: "Политехника", пока что в поисках своей игры"

18.11.2014

Ілля Жуковський молодий та амбіційний гравець, який вже давно звик до зелено-білої форми "левів".  43 номер "Політехніки-Галичини" поділився своїми враженнями з прес службою команди.

Про команду

 
Для початку хочу сказати, що у нас молода команда. З усіма ми знаходимо спільну мову. Адже без дружньої атмосфери нічого не вийде. Ми стараємось допомагати один одному.

Про тренера


Що стосується тренера: він показує нам своє бачення баскетболу і старається достукатись до нас. Ми ж в свою чергу намагаємось виконувати усі його вказівки.

Про Чемпіонат


Чемпіонат проходить на нормальному рівні. Мені, як гравцеві, звичайно хочеться побільше ігор і заслужений час на майданчику. Також хотілося б більше команд-учасників.

Про серію поразок


Як я сказав раніше, ми молоді та амбіційні, троте іноді це грає не нам на користь. Кожен з гравців хоче проявити себе та виділитись на фоні усіх інших . В силу обставин це не виходить в жодного з нас.

Ми викладаємось наповну на тренуваннях і робимо все для того щоб перервати серію поразок . Поки наша команда в пошуках свої гри в м'яч. Я надіюсь, що все таки в найближчим часом ми порадуємо своїх вболівальників не лише хорошим баскетболом але й перемогою.
 

Источник: bcpg.in.ua

Добавил: 
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.