вверх  обратно

Кирилл Погостинский: "В ближайшее время мы не планируем еще кого-то отчислять"

19.12.2013

Спортивний директор львівської Політехніки прокоментував останні перестановки в клубі.

Кілька годин тому Політехніка розлучилася з творцями торішнього успіху команди - парою тренерів Желько Лукаїч - Душан Гвоздіч, а також лідером команди, кращим центровим минулого сезону Суперліги Владанна Вукосавлевича. Вчора до складу БК Донецьк перебрався ще один легіонер, захисник Даррелл Мітчелл.

Подібні рухи для команди, що вважалася одним з фаворитів сезону, виглядають трохи дивно. Тому за коментарем ми звернувся до безпосереднього керуючому оперативними справами клубу, спортивному директору Кирила Погостинського:

"До такого рішення керівництва привели поразки. Ми не пройшли в наступний етап Кубка... У зв'язку з цим були проведені певні заходи, які не влаштували головного тренера. Тому з обопільної згоди було прийнято таке рішення", - сказав Кирило Борисович, але не уточнивши, за що "під роздачу" потрапив Вукосавлевич.

Ім'я нового рульового команди Погостінський теж не розкрив: "Поки ми займаємося пошуком виконуючого обов'язки головного тренера", - сказав спортивний директор. У цьому зв'язку варто нагадати, що наступний матч Суперліги Політехніка проведе вже післязавтра, в Миколаєві.

На цьому кадрові перестановки, принаймні, поки, у львівському клубі завершені: "Найближчим часом ми не плануємо когось ще відраховувати", - резюмував Погостинський.
 

Источник: galsports.com

Добавил: 
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.