вверх  обратно

"Политехника-Галычина" подписала нового разыгрывающего

19.09.2013

Відпустивши Дарнлі Ерл Гея, БК «Політехніка-Галичина» підписала Браніслава Ратковіцу.

28-річний поінт-гардпровівминулий сезон в роз'їздах, змінив кілька клубів, зокрема грав в «Аліага» і «Едірне» на німецькому «Артланд». Найкраще Ратковіца проявив себе граючи в Бундеслізі– там він набирав 7.5 очка, роблячи 4.6 передачі. А також виступав за «Тюбінген», «Ольденбург», «Мега Візуру».

Прибув до Львова боллплеєр разом з командою сьогодні о півночі.
Перед одним з тренувань мені випала можливість поспілкуватись з новачком команди. Порадувало те, що Браніслав, досить таки веселий хлопець, який ще добре не розгледівши наше місто, встиг його полюбити.



- Браніславе, ти загалом вперше в Україні, та й у Львові зокрема. Вже встиг познайомитись з містом?

- Ні, я лише бачив дві вулиці, але вони мені дуже сподобались. Тут гарно.

- Знайомство з командою відбулось трохи швидше, як тобі «Політехніка-Галичина»?


- З командою я встиг провести уже 4 дні, з усіма познайомився. Мені це імпонує, хлопці позитивні та правильно налаштовані перед сезоном. Радує атмосфера в команді, якось усе ну дуже гармонійно в «Політехів».

- Завів нових друзів?


- Поки не можу сказати що так, бо ми лишень познайомились. Та я давненько знаю Джо (Вукосавлєвіча). Ми разом грали за збірну Сербії, але ніколи не спілкувались настільки тісно. Тепер вже правдиво будемо знайомі.

- Раніше тобі доводилось чути про Суперлігу?


- Про Суперлігу… чув лише з розповіді Владана та Желька. За їхніми словами це потужна за силою ліга. Завжди хотілось перевірити чи так воно є насправді.

- От нарешті тобі випала така можливість…


- Саме так! З перших днів перебування в команді я помалу починаю в цьому переконуватись. Звичайно, тренування не ігри, але мені вже усе подобається.

- Бачу ти в бойовій готовності!


- Я з нетерпінням чекаю початку сезону, хочу відчути український дух ігор, вловити вашу нотку баскетболу. Адже я прийшов в команду щоб собою її доповнити, стати частинкою вашої «баскетбольної сім`»ї. Це принесе мені не лише задоволення але й хороший досвід. 

Добавил: NK14
7
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.