вверх  обратно

Сергей Гладыр: "После такого поражения от Латвии мы не могли сыграть иначе"

14.09.2013

До Вашої уваги коментарі гравців збірної України після матчу Україна – Сербія.

Гравець збірної України Максим Корнієнко:


«Після поразки від збірної Латвії була серйозна розмова в команді. Ми мали вибачитися перед нашими вболівальниками і довести, що у нас справжня команда. Ми сьогодні це довели, перемогли суперника, який раніше був на три голови вище за нас. Вітаю з цим нашу команду і всіх наших уболівальників. Думаю, буде все гаразд, з Литвою гратимемо не гірше, ніж з Сербією».

Гравець збірної України В’ячеслав Кравцов:


«Ми дістали ляпасу від Латвії. Переступили через це, зібралися. В матчі з сербами ми боролися з перших хвилин, вийшли вперед і потім намагалися тримати ситуацію під контролем. У нас був вихідний день, тож підготували чимало сюрпризів для сербів: нові підстраховки, здвоювали великих. І це спрацювало.

На цій стадії слабких суперників немає. Розбиратимемо гру збірної Литви. Звісно, старатимемося потрапити до ТОП-8».

Гравець збірної України Сергій Гладир:


«Після такої поразки від Латвії ми не могли зіграти інакше. Ми зробити все можливе, щоб перемогти. Нам це вдалося. Реалізували кілька божевільних кидків, була доля везіння, однак і майстерність теж є, ростемо! 

Дайте порадіти декілька хвилин цій перемозі, ми вперше виграли у Сербії. Сьогодні відпочинемо, завтра готуватимемося до поєдинку з командою Литви. Це буде важкий матч. Ми постараємося зробити все, що робили сьогодні в зустрічі з Сербією. Постараємося зробити ще один крок уперед».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.