вверх  обратно

Майк Фрателло: "Нас ждет очень тяжелый поединок"

8.09.2013

 вересня національна збірна України зіграє четвертий матч у Словенії. Суперник – віце-чемпіон попереднього ЄвроБаскету збірна Франції. У суботу ввечері наша команда провела тренування в тренувальному залі Jezica.  Настрій у хлопців чудовий, всі готові до бою.

Головний тренер збірної України Майк Фрателло:

«Ми знаємо, що попереду дуже важкий поєдинок, ми з повагою ставимося до суперника. У своїй першій грі вони поступилися збірній Німеччини, тоді їхній суперник рухався добре, німці просто чудово розпоряджалися м’ячем, і влучили багато важких триочкових, за рахунок цього французи поступилися на останніх секундах, але вони одразу повернулися до тями, і два наступних поєдинки виграли дуже легко очок по 20 кожен. Тож ми розуміємо, що в захисті слід буде зіграти так добре, як ми можливо ще не грали. В нападі, нам слід буде правильно розподіляти володіння м’ячем, зробити якомога менше втрат і доводити до відкритого гравця, щоб зробити більше кидків.

Поки що ми нічого не зробили, ми ще не пройшли у наступний раунд і, щоб продовжити турнір, нам ще потрібно перемагати, поки що ми не маємо жодних гарантій, і слід готуватися до кожної гри, тим більше, той, хто переможе в цьому матчі, той буде на першому місці в групі».

Гравець збірної України В’ячеслав Кравцов:


«Збірна Франції, справді, найсильніший суперник у нашій групі. Ми розбирали нюанси гри французів. Ні для кого не є таємницею, що мінімум 50% успіху є ключовий гравець Тоні Паркер. Тож особливу увагу ми приділятимемо йому, його індивідуальним діям, і діям в пік-н-роллі. На ЄвроБаскеті налаштовуватися й битися потрібно проти будь-якої команди. На жаль, моя рука остаточно не загоїлася, тому звикаю грати так, більше кидаю лівою».

Источник: ФБУ

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.