вверх  обратно

Сергей Алферов: "От игрока запаса до капитана"

22.08.2013

Гравець "зелених левів" поділився з клубною прес-службою своїми переживаннями та завданнями, які ставить для себе в майбутньому сезоні.

- Сергіє, нещодавно ви повернулись з літньої відпустки. Як ти її провів?

- Добре, цілий червень з дружиною відпочивали в гостях. Спочатку поїхали в Суми, там живе її бабуся та наші спільні друзі, були там близько двох тижнів. Після чого позасмагали на морі, в місті  Новоросійську. На початку липня повернулись в Дніпропетровськ, де і пробули до мого від`їзду до Львова.

- Які враження були коли Желько повідомив тобі про те, що ти будеш капітаном?

- Для мене це вперше. Незовсім ще розумію які саме функції виконує капітан, зате мені пощастило протягом двох сезонів грати разом з Ярославом Зубрицьким. Він для мене приклад, як треба відноситись до своєї роботи і людей, намагатимусь взяти все найкраще і достойно виконати свої обов`язки.

- Розкажи про свій шлях: від гравця запасу до капітана.

- Навіть не знаю що сказати, баскетболом я займаюсь давно і це приносить мені задоволення, стараюсь кожного дня ставати трохи кращим, аніж вчора, викладаюсь на тренуваннях. Вдячний тренерському складу і керівництву клубу за те що, дали мені шанс, а також партнерам по команді, бо в кожного можна чогось навчитись, спасибі моїй сім`ї та Богу.

- Які завдання ставиш для себе на сезон 2013-2014?

- Зараз основне завдання добре підготуватись до нового сезону, в повному обсязі пройти збори. Порівняно з минулим сезоном команда сильно змінилась можна сказати -  це нова команда. Тому, потрібний певний час щоб адаптувтись один до одного. Ну і основна мета - вихід в плей офф, а там побачимо.

Добавил: NK14
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.