вверх  обратно

В Запорожье пройдет отборочный этап 3х3 серии Challengе

4.07.2013

7 липня у Запоріжжі у районі Набережної, біля каскаду фонтанів «Райдуга», відбудеться відбірковий етап Чемпіоната України з баскетболу 3х3 серії Challenge.

Організатори змагань – Федерація баскетболу України, МОК "ЄвроБаскет 2015", Бюро соціальних комунікацій, Запорізька міська рада.

Інформаційна підтримка: Радіо «Шарманка», радіо «DJFm».

Чемпіонат проводиться з метою формування здорового способу життя та залучення молоді до регулярних занять фізичної культури й спортом.Розвиток і популяризація баскетболу 3х3 серед населення країни, спортсменів та молоді з активною життєвою позицією.

Особливістю чемпіонату є ведення системи рейтингування для кожного окремого гравця. Це, в свою чергу, надає право баскетболістам, незалежно від своїх ігрових навичок приймати участь у професійних змагання, підвищувати свій рейтинг та можливість представлятиУкраїну на змаганнях європейської першості. Рейтинг гравців ведеться на головному сайті світової спільноти www.3x3planet.com та включає онлайн-реєстрацію для участі у турнірах.

Змагання будуть проходити у таких категоріях: юнаки та дівчата (U18), чоловіки та жінки (U18+) . Склад кожної команди – 4 гравці.

У програмі змагань:

– Ігри групового раунду 3х3

– Ігри плей-офф 3х3

– Конкурси, вікторини.


УЧАСТЬ У ТУРНІРІ БЕЗКОШТОВНА!

Реєструйся на www.3x3planet.com -здобувай рейтинг та приєднуйся до світової спільноти баскетболістів!

Початок змагань о 10:00.

Попередня реєстрація з 8:00 до 09:30 (для тих команд, які не встигли зареєструватися он-лайн)

Детальна iнформацiя на сайтах: www.3×3.in.ua та ukrbasket.net

Тел. для додаткової інформації:

+380503312777

register3x3@ukrbasket.net

Добавил: zoom
0
3x3
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.