вверх  обратно

Незабываемое зрелище во Львове

26.06.2013

22 червня у Львові відвідувачі місцевого парку ім. І.Франка побачили незабутнє видовище – відбірковий етап Чемпіонату України з баскетболу 3х3. У змаганнях мали змогу взяти участь усі бажаючи — діти, пересічні громадяни різного віку та соціального статусу.

Шлях до Львова був дуже важкий - погана дорога та вередлива погода. Але коли зранку виглянуло сонечко, то нічну подорож одразу захотілося забути як жахливий сон. Відбірковий етап проходив за підтримки Федерації баскетболу України, Львівської міської державної адміністрації, Львівської міської ради управління молоді, сім’ї та спорту, а також львівського міського голови Андрія Садового. Організатори змагань висловили слова вдячності міській адміністрації, яка сприяла у проведенні відбіркового етапу Чемпіонату України з баскетболу 3х3, адже у день проведення спортивних змагань – 22 червня місто лева вшановувало пам‘ять жертв війни.
У змаганнях приймали участь 22 чоловічі, 7 юнацьких та 6 дівочих команд, більшість з яких представляли, власне, Львів. Змагання проходили у 4-х категоріях: юнаки та дівчата (U18) та чоловіки та жінки (U18+). Конкуренцію господарям майданчика складали команди західного регіону нашої країни - Івано-Франківськ, Рівне, Луцьк та Тернопіль.
Отже, у підсумку, серед дівочих команд категорії U18 призові місця посіли такі команди: перше місце — «Вест-Кост» (Львів), друге місце — «Рівенщина», третє місце колектив «Нон-Стоп».
Команда "Вест-Кост"

“Ми щодня тренуємося в ДЮСШ №1 та на майданчиках біля дому, тому і не дивно, що ми виявилися найсильнішою командою та зайняли перше місце. З боку батьків ми відчуваємо підтримку, бо вони надають натхнення та віру в перемогу, підтримуючи наше хобі — баскетбол”, - розповіла Ірина Максіменко, капітан команди «Вест-Кост».
Призові місця серед жіночих команд категорії U18+ виглядають наступним чином: перше місце посіла команда «СЕМ», друге місце – «Рівенщина», а третє місце «ЗК».
Гравці команди "Сем"

Серед команд юнаків категорії U18 точилася найзапекліша боротьба, яка і визначила найсильнішу команду. Отож маємо такі результати: перше місце «T-RAX», друге – « Затягнуті», третє —«Ведмеді». Почесну місію нагородження призерів доручили ветерану українського баскетболу, капітану команди «Політехніки-Галичини» Ярославу Зубрицькому.
“Хлопці, виграє найсильніший, отож тренуйтеся і у вас все буде.Це тільки початок! У вас є перспективи - все залежить тільки від вас. Успіхів вам та всього найкращого”, - побажав наостанок Ярослав Зубрицький.
Серед чоловічих команд у категорії U18+ перше місце посіла команда «DER PAPA».

І це не дивно, бо склад команди говорить сам за себе: Ярослав Зубрицький — гравець та капітан команди Львівської баскетбольної команди «Політехніка-Галичина» , Анатолій Кіт, Павло Деркач, Антон Джигіль— гравці команді дубль «Політехніка-Галичина». Друге місце посіла команда «Лавісс» , третє місце «Брюс-Даа».
Загалом турнір виявився цікавим — було багато сильних та гідних команд. Усі присутні в один голос казали: «Приїздить до нас ще! Все було на вищому рівні». А наостанок побажали щасливої дороги, гарної погоди та побільше команд у змаганнях у Івано-Франківську.

Добавил: 3x3
0
3x3
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.