вверх  обратно

Максим Пустозвонов: "Главное верить в свои силы"

1.02.2011

Гравець національної збірної України та БК «Азовмаш» Максим Пустозвонов поділився з офіційним сайтом ФБУ враженнями від жеребкування Чемпіонату Європи 2011 року:

Суперники нам трапилися сильні – і Росія, і Словенія, і Грузія. Втім, із грузинами ми грали, і досить гідно, поступившись у Тбілісі лише наприкінці матчу. Гадаю, що й з іншими збірними цілком можна грати. Насправді, буде дуже цікаво зійтися на паркеті з такими командами.

Я не можу сказати, що нам неймовірно пощастило із жеребкуванням, адже всі суперники серйозні і з усіма буде непросто. Втім, ми можемо грати на хорошому рівні з хорошими командами – якщо всі будуть займатися на майданчику своєю справою, все буде гаразд.

Звичайно, враховуючи насичений календар Суперліги, важко загадувати наперед, але мені дуже хочеться зіграти на Чемпіонаті Європи. Це зовсім інший рівень і команд, і гравців. Гадаю, нам цілком до снаги вийти із групи. Головне – налаштовуватися на кожну гру та вірити у власні сили.

ukrbasket.net

Добавил: крыс 13
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.