вверх  обратно

Дмитро Глебов: "Повезло ли нам с жеребьевкой узнаем в сентябре"

1.02.2011

 Гравець національної збірної України та БК «Донецьк» Дмитро Глєбов поділився з офіційним сайтом ФБУ враженнями від жеребкування Чемпіонату Європи 2011 року:
 
За жеребкуванням Чемпіонату Європи ми зі Славою (В’ячеславом Кравцовим) слідкували онлайн і дуже хвилювалися. Особливо, коли залишилася шоста корзина, й наша збірна могла потрапити до Групи А. Спочатку витягли збірну Латвії, яка не могла бути у Групі А, й це був дуже хвилюючий момент. Але потім визначилася доля двох переможців додаткової кваліфікації, і ми заспокоїлися.
 
Група трапилася хороша, порівняно, скажімо, з групою А. З іншого боку, на Євробаскеті слабких команд не буде. Наскільки підсумки жеребкування є вдалими для нас, стане зрозуміло лише у вересні. До того ж, залишилося дочекатися, коли оголосять ім’я нового головного тренера збірної.

ukrbasket.net

Добавил: крыс 13
28
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.