вверх  обратно

Символическая пятерка недели (версия сайта Суперлиги)

9.04.2012

Протягом минулого тижня відбулася низка матчів чемпіонату, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку. Відзначимо, що в більшості зустрічей саме представники задніх ліній своїх команд відіграли ключову роль, тому обрати найкращих серед захисників було нелегко.

 
Захисники
 
Вуле Авдалович («Донецьк») – 15 очок + 5 передач + 3.6 підбирання + 1 перехоплення = 16.3 РЕ**.
 
У трьох перемогах «Донецька», який веде боротьбу з «Будівельником» за перше місце в турнірній таблиці регулярної першості, важливу роль відіграв Вуле Авдалович. Спершу сербський захисник став найкращим гравцем матчу з «Говерлою», потім відзначився 18 очками, 7 передачами й 5 підбираннями у грі з «Азовмашем», і нарешті забив важливі штрафні наприкінці зустрічі з «Ферро-ЗНТУ».
 
Даррелл Мітчелл («Хімік») – 17 очок + 8.3 передачі + 2.6 підбирання + 2.6 перехоплення = 24.3 РЕ**.
 
Три останні матчі «Хіміка», два з яких южненці виграли, довели, що напередодні старту плей-офф Даррелл Мітчелл перебуває у гарній формі. Особливо потужно американський захисник провів зустріч із «ДніпроАЗОТом», записавши за її підсумками на свій рахунок 21 очко та рекордні 13 передач і ще більше зміцнивши лідерство серед найкращих асистентів Суперліги.
 
Форварди
 
Метью Волш («Азовмаш») – 20.5 очка + 5.5 передачі + 4.5 підбирання + 2 перехоплення = 24.5 РЕ*.
 
В обох матчах, які «Азовмаш» провів протягом тижня, найкращим у складі маріупольської команди був Метью Волш, який спершу відзначився 19 очками й 6 передачами у грі з «Донецьком», а потім записав на свій рахунок 22 очка, 7 підбирань і 5 передач у зустрічі з «Кривбасбаскетом». Відзначимо й те, що за сумою двох поєдинків американський «свінгмен» реалізував 7/11 триочкових кидків.
 
Зак Морлі («Будівельник») – 12 очок + 7 підбирань + 3 передачі = 18.6 РЕ**.
 
Минулого тижня Зак Морлі вкотре довів свою важливість для «Будівельника», ставши найкращим гравцем за підсумками матчів із «Кривбасбаскетом» (22 РЕ) і «Політехніки-Галичини» (17). У грі з «Миколаєвом» американський форвард також відзначився 17 балами рейтингу ефективності, поступившись за цим показником лише Луїсу Флоресу та Дмитру Забірченку.
 
Центровий
 
В’ячеслав Кравцов («Донецьк») – 12.6 очка + 8.3 підбирання + 3.6 блок-шота + 1 передача = 19.3 РЕ**.
 
Протягом минулого тижня В’ячеслав Кравцов провів три сильні гри. Після дабл-даблу (10 очок + 10 підбирань + 4 блок-шоти) проти «Говерли» українець став найкращим гравцем дербі з «Азовмашем», відзначившись 17 очками, 9 підбираннями й 5 блок-шотами. Був центровий одним із найкращих у складі «Донецька» і в матчі з «Ферро», записавши на свій рахунок за його підсумками 17 балів рейтингу ефективності.
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Стівен Буртт («Дніпро») – 16 очок + 7 передач + 5 підбирань + 1 перехоплення = 17 РЕ.
Джастін Лав («ОДЕСА») – 27 очок + 8 підбирань + 3 передачі + 2 перехоплення = 32 РЕ.
Дмитро Забірченко («Будівельник») – 12.6 очка + 3.3 передачі + 2.6 підбирання = 14.6 РЕ**.
 
* середні показники за сумою двох матчів.
** середні показники за сумою трьох матчів.
 
Добавил: Goverla IF
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.