вверх  обратно

Олег Юшкин: "Выход в плей-офф - это подарок болельщикам и руководству клуба"

5.04.2012

Головний тренер БК «ОДЕСА» Олег Юшкін поділився враженнями від виходу «акул» у плей-офф Суперліги:

Вихід у Фінал чотирьох Кубка Суперліги, як і вихід команди в плей-офф Суперліги сезону 2011-2012 рр., – це чимале досягнення нашої команди. Такого не було вже давно. Це подарунок нашим уболівальникам і керівництву клубу.

Наше завдання – повернути клубу колишні чемпіонські традиції. У нинішньому сезоні тренерський штаб і гравці роблять значні кроки, щоб це стало реальністю. Мені подобається настрій команди, подобається, як наші легіонери перейнялися одеським духом і нашою ідеєю оживити славне минуле клубу.

Якщо ми будемо продовжувати в такому ж ключі, наша мета цілком досяжна. Дякую вболівальникам за суттєву підтримку БК «ОДЕСА». Сподіваємося, що з таким самим настроєм і команда, й уболівальники проведуть всі наступні матчі.

До кінця регулярної першості одеській команді залишилося зіграти два матчі, однак вона вже стовідсотково гарантувала собі участь у матчах за головний трофей сезону.

superleague.ua

Добавил: Goverla IF
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.