вверх  обратно

Развязка в Ровно. Результаты Высшей лиги 29 января

29.01.2022

Команди Вищої ліги зіграли 29 січня два матчі першого етапу.

Найбільше уваги цього дня було прикуто до Рівного, де зійшлися амбіційні господарі та гості з Хмельницького.

Обидві команди синхронно підсилилися перед очним двобоєм, який може остаточно вплинути на підсумкова становище після першого етапу, який наразі добігає кінця.

У господарів на майданчик вийшов чемпіон минулого сезону в складі БІПИ та найкращий атакувальний захисник минулого чемпіонату Олексій Соловйов.

У майці Хмельницького в гру ввійшов Ілля Кабацюра, останньою командою якого була та сама БІПА.

Втім головними героями цього поєдинку стали не новачки. Соловйов щоправда надав певний поштовх рівнянам. Саме після його результативної атаки в першій чверті господарі врешті захопили перевагу та впевнено пішли вперед.

13 очок запасу після стартової 10-хвилинки дозволили Рівному впевнено почуватися надалі. Гості до великої перерви відіграли чотири очка, та серйозного занепокоєння не викликали.

Хвилюватися рівнянам довелося вже в другій половині, коли тенденція на скорочення відриву продовжилася, а в заключній чверті навіть посилися.

Попри жорсткий спротив господарів, за 1:20 до кінця ігрового часу рахунок зрівнявся – 67:67. Надважливою в цей відрізок матчу став результативний прорив Тимощука, який повернув господарям лідерство та впевненість, вибачившись таким чином за попередню незручну передачу Жуковському.

У підсумку Рівне таки втримав перемогу та впритул наблизився до лідера групи Старого Луцька, в двобої з яким і завершуватиме перший етап.

У переможців найкращими стали Олексій Адедиран (16 очок, 14 підбирань), Ілля Жуковський (16 очок, 10 підбирань), Ілля Шемосюк (14).

У гостей 23 очка та 15 підбирань набрав досвідчений Антон Буц. У Антона Давидюка 13 очок та 10 підбирань.

У другому матчі дня Львівська Політехніка поступилася вдома Хіміку-2. Южненці зміцнили четверту позицію в турнірній таблиці.

ВИЩА ЛІГА
Чоловіки. Перший етап

29 січня

Рівне-ОШВСМ – Хмельницький – 73:69
Статистика матчу

Львівська Політехніка – Хімік-2 – 74:97
Статистика матчу

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.