вверх  обратно

Символическая пятерка недели (версия сайта Суперлиги)

2.04.2012

Протягом минулого тижня відбулася низка матчів чемпіонату, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.

 
Захисники
 
Гарі Ервін («Київ») – 17 очок + 5 передач + 5 підбирань + 1.5 перехоплення = 19 РЕ*.
 
Захисник «Києва» відіграв важливу роль у двох перемогах, які підопічні Віталія Чернія здобули протягом тижня. У матчі з «ДніпроАЗОТом» американець став найрезультативнішим гравцем у складах обох команд, відзначившись 19 очками, у грі з «Кривбасбаскетом» – найкориснішим гравцем «вовків», записавши на свій рахунок 19 балів рейтингу ефективності.
 
Джеремі Шаппел («Ферро-ЗНТУ») – 25 очок + 16 підбирань + 5 передач + 1 перехоплення = 37 РЕ.
 
У Миколаєві Джеремі Шаппел провів найкращу гру в майці «Ферро», реалізувавши 10/15 кидків із гри, 5/6 штрафних, віддавши 5 передач партнерам і зібравши 16 відскоків, 11 з яких – на чужому щиті. Причому, останній показник став новим рекордом не лише нинішнього сезону, а й трьох останніх чемпіонатів Суперліги.
 
Форварди
 
Артур Дроздов («Азовмаш») – 13.5 очка + 10 підбирань + 2 перехоплення = 20.5 РЕ*.
 
В обох матчах, які «Азовмаш» провів протягом тижня, Артур Дроздов записав на свій рахунок по дабл-даблу. В Івано-Франківську форвард маріупольців став найкращим гравцем зустрічі з місцевою «Говерлою», відзначившись 17 очками, 10 підбираннями та, як наслідок, 27 балами рейтингу ефективності, в домашній зустрічі з «Будівельником» до 10 здобутих очок додав 10 зібраних відскоків.
 
Далібор Д’япа («Кривбасбаскет») – 16.5 очка + 10 підбирань + 2 передачі + 1.5 перехоплення + 1 блок-шот = 23 РЕ*.
 
У переможному матчі з «Черкаськими Мавпами» Далібор Д’япа, як і решта партнерів, перебував у тіні Джеймса Флоренса, однак це не завадило сербському «бігмену» провести найкращу гру в майці «Кривбасбаскету», оформивши перший у сезоні дабл-дабл і здобувши 25 балів РЕ. У грі з «Києвом» Д’япа взагалі став найкращим у складі своєї команди.
 
Центровий
 
Шон Кінг («ОДЕСА») – 22 очка + 16 підбирань + 4 блок-шоти + 2 перехоплення + 2 передачі = 35 РЕ.
 
У грі з «Політехнікою-Галичиною» в Шона Кінга не склалося зі штрафними, але, незважаючи на це, центровий став найрезультативнішим гравцем зустрічі, зокрема реалізувавши 9/11 двоочкових кидків, і надійно відпрацював у захисті, зібравши 13 підбирань на своєму щиті. А головне, «бігмен» «ОДЕСИ» повністю переграв свого візаві – Владана Вукосавлевича. Відзначимо й те, що Кінг здобуває не менше 35 балів рейтингу ефективності в третьому поспіль матчі.
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Данте Свонсон («Говерла») – 14 очок + 4.5 передачі + 3.5 підбирання + 1 перехоплення = 17.5 РЕ*.
Дмитро Глєбов («Донецьк») – 12.5 очка + 4 підбирання + 1 перехоплення = 15.5 РЕ*
Рейшон Террі («Хімік») – 20 очок + 4 підбирання + 2 передачі + 1 перехоплення = 22 РЕ.
 
* середні показники за сумою двох матчів.
 
Добавил: Goverla IF
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.