вверх  обратно

Виталий Степановский: "Пятое место – это не тот максимум, на который мы могли бы рассчитывать на данном этапе"

31.12.2021

Головний тренер СК Хімік Віталій Степановський привітав команду та уболівальників зі святом, та розповів про напружений графік роботи команди - адже офіційні матчі Хімік розпочинає вже четвертого січня.

- Ми закінчуємо календарний рік в середині турнірної таблиці, на п'ятому місці. Не можу сказати, що я повністю задоволений результатом, ми могли бути і на більш високій позиції, мінімум дві перемоги ми могли записати в свій актив. Ми всі можемо згадати гру з Будівельником, де ми мали достатньо велику перевагу, щоб вигравати; могли десь краще зіграти вдома з деякими командами, тому думаю, що п'яте місце - це не той максимум, на який ми могли б розраховувати на даному етапі чемпіонату.

- Які найближчі плани у команди?

- Ми не зупиняємось на новорічну паузу, лише два дні матимуть гравці вихідних, і ми продовжуємо тренування. Весь час ми будемо працювати, підтримувати фізичні кондиції та працювати над тими помилками, які ми бачимо в себе, будемо намагатись додавати щось нове до тієї бази, яку ми вже маємо.

Такий досить щільний графік роботи команди також пов'язаний з тим, що ми граємо кубкову гру вже четвертого січня, граємо на виїзді проти Харківських Соколів, тому маємо максимально відповідально поставитись до підготовки до матчу. Від результату лише однієї гри буде залежати, что пройдемо ми далі, тому дуже важливо відпрацювати в цю паузу на максимум.

Потім у нас починаються змагання Суперліги, знов будемо готуватись до виїзних ігор - після новорічно-різдвяної паузи ми зустрічаємося з Тернополем та Києвом. В цілому настрій непоганий, але хотілося б трохи кращого результату. Будем працювати далі!

- Які у вас бажання напередодні нового року?

- Звичайно, напередодні свят хочу побажати усього найкращого команді, тренерам, фанам, нашому клубові. Хочется, щоб складна ситуація, пов'язана з коронавірусом, вже йшла до завершення, щоб як найменше людей хворіли, всім миру, добра. Хочу побажати здійснення новорічних мрій, нам всім необхідно трохи дива.

А ми в свою чергу будемо робити все необхідне задля того, щоб у Новому році радувати наших уболівальників перемогами!

Источник: БК "Химик"

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.