вверх  обратно

"Днепр" – "Прометей": статистика перед игрой

28.12.2021

 Сьогодні, 28 грудня, в останньому поєдинку року в Суперлізі Windrose зіграють Дніпро та Прометея.

Прометей може на переможній ноті завершити цей успішний для себе рік – команда весною вперше для себе зіграла у плей-офф, а зараз є чинним чемпіоном країни, володарем Суперкубку та вперше в історії нашого баскетболу пройшла кваліфікацію Ліги чемпіонів і навіть вийшла у плей-ін.

В нинішньому сезоні команда Гінзбурга в рамках Суперліги не програвала. У разі успіху у грі з Дніпром Прометей повторить досягнення Будівельника сезону 2016/17, вигравши 28 матчів поспіль. Краще серія лише у Хіміка.

Наразі статистично кращими у Прометеї є ДіАнджело Харрісон (15,9 очок за гру), Міро Білан (7,3 підбирання за гру) та Ілля Сидоров (3,6 передач за гру), але майже кожен в команді спроможний взяти на себе лідерські функції.

Дніпро має не такі успішні результати – команда займає п’яту сходинку в турнірній таблиці, а поразка може опустити підопічних Болдаєва ще на одну позицію нижче. Дніпро має в своєму активі 12 перемог у 23 іграх.

Лідерами команди наразі є Іссуф Санон (13,4 очок за гру), В'ячеслав Кравцов (6,1 підбирань за гру) та Ді Джей Купер (9,4 передач за гру).

Окремо варто відзначити форму Кравцова - ветеран Дніпра під Новий Рік вийшов на рівень MVP. В останніх чотирьох матчах він набирає 15+ очок (останні дві гри 20+), останні три матчі закінчує з РЕ понад 28, у нього 11 блоків в 7 матчах, реалізація 75% (42 точних кидки з 56 спроб).

Що стосується командної статистики, то тут все на користь Прометея. Варто додати, що в єдина зустріч команд у цьому сезоні завершилась розгромною перемогою лідера чемпіонату 102:64.

Матч Дніпро - Прометей розпочнеться о 19:00.

Источник: Суперлига

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.