вверх  обратно

ФИБА включила игру Алины Ягуповой в топ-10 невероятных перфомансов года

27.12.2021

 Підводячи підсумки року ФІБА оголосила топ-10 неймовірних перфомансів у турнірах під своєї егідою - єврокубках, турнірах за збірну, в том числі на Олімпійських іграх.

В основному в рейтинг потрапили перфоманси на Олімпійських іграх - 48 очок, 11 підбирань, 5 передач та 3 блок-шоти Луки Дончіча за Словенію в матчі проти Австралії, 18 асистів японки Руї Мачиди про Франції в полуфіналі ОІ, 42 очки Петті Мілса за Австралію у бронзовому фіналі Олімпіади, 17 з 18 очок Ху Цзиньцю за Китай проти Нідерландів у баскетболі 3х3 на Олімпіаді.

Знайшлось місце в топ-10 і для українки Аліни Ягупової, яка цього року не грала на Євробаскеті чи Олімпійських іграх. Зате успішно Ягупова виступала у Євролізі. Рекордні 32 очки (11 з 16 кидкив) та 7 передач при рейтингу ефективності +40 допомогли Фенербахче українки перемогти у дербі Галатасарай у четвертьфіналі Єврокубку.

Источник: ФИБА

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.