вверх  обратно

Дмитрий Забирченко: "После поражений от "Прометея" и "Запорожья" нужно было реагировать на ситуацию"

24.12.2021

Тернопіль переміг Миколаїв і вийшов у чвертьфінал Кубка України. До вашої уваги слова гравців та наставників команд після гри:

Андрій Кальніченко, гравець МБК Миколаїв:

Хочеться привітати Тернопіль з грою, заслужено перемогли. Хочеться також вибачитись перед нашими вболівальниками за таку безхарактерну гру, самі програли підбір, відриви.

Олександр Цикалюк, тренер МБК Миколаїв:

Мені, чесно, дуже соромно, бо я вихованець Миколаєва і зараз на посаді головного тренера. Наші фанати, уболівальники, спонсори, боси - усі засмучені, я розумію. Сьогодні була безхарактерна гра і команда показала, що не хоче вигравати в міру якихось причин. Хочеться вибачитись перед усією миколаївською баскетбольною громадськістю, яка дуже сильно переживає. Я щиро вірю, що ми можемо виправитися. Сподіваюсь так і буде.

За грою, за всіма статистичними показниками ми програли, головне, що ми програли у бажанні та боротьбі. Більше нема чого коментувати. Претензії можуть бути до мене, до гравців, до всіх. Це була максимально безхарактерна гра.

Віталій Шиманський, гравець Тернополя:

Вдалось перемогти за рахунок агресії, бажання. Ми давно не вигравали, ми дуже хотіли перемогти – вийшли і зробили це.

Дмитро Забірченко, тренер Тернополя:

Після поразок від Прометея та в Запоріжжі треба було реагувати на ситуацію. Якщо б не було реакції гравців і тренерського штабу, більш змістовної гри, то було б дуже погано. Є перемога, йдемо далі. Є над чим працювати, але є 27 передач, та й взагалі ми кожну гру граємо з великою кількістю результативних передач, гарним командним нападом. Коли забиваємо свої кидки, то маємо свої перемоги.

Всіх з наступаючими святами, дякую вболівальникам, які прийшли і підтримали команду, незважаючи на нашу серію поразок.  

Источник: ФБУ

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.