вверх  обратно

Объявляется набор в летний баскетбольный лагерь в США

1.04.2012

Компанія "Колізей" спільно з БК "Говерла" організовують поїздку до літнього баскетбольного табіру в Університет Теннессі (США), який відбуватиметься з 1 по 28 липня 2012 року ...

"Мета даної поїздки, що триватиме чотири тижні, полягає, насамперед, у вивченні англійської мови, покрашення навичок баскетболу в рамках різноманітних спортивних заходів. Окрім того на учасників табору очікує дуже цікава екскурсійна програма, навчальні поїзки, скелелазення, сплави на байдарках та інше. - розповів асистент головного тренера БК "Говерла" Андрій Кремез. - У літньому таборі можуть брати участь і діти, які не мають навичок гри у баскетбол. Для них також передбачена не менш цікава та насичена програма".

Детальнішу інформацію про літній баскетбольний табір в Університет Теннессі (США) можна дізнатися помічника головного тренера "Говерли" Кремеза Андрія за номером телефону 093-761-03-22.

Добавил: Goverla IF
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.