вверх  обратно

Артем Пустовой: "Поддержка болельщиков была шикарной, очень было приятно играть"

30.11.2021

Центровий збірної України Артем Пустовий після завершення матчу у мікстзоні прокоментував перемогу над Північною Македонією у кваліфікації на чемпіонат світу-2023.

Пустовий набрав 24 очки, зробив 5 підбирань і отримав рейтинг ефективності +24.

- Перша половина була для нас не дуже вдалою, ми не грали у свій баскетбол. У перерві підкоригували свою гру, почали грати більш командно, використовувати свої шанси, тому і такий результат.

- Чи можна сказати, що ви виграли за рахунок фізики?

- Так, ми десь намагалися втекти від них, тому що ми дивилися їхню гру з Іспанією, вони не дуже швидко повертаються на захист, тому ми намагалися грати у швидкий баскетбол проти них.

- Чи вдалося виконати установки тренера?

- Як я казав: у першій половині ми просіли, не грали у свій баскетбол. Другу половину зіграли краще.

- Що говорив тренер під час великої перерви?

- Все спокійно, розмовляв із нами. Дав деякі поправки – те, що треба робити у захисті, нападі. Жодних криків не було.

– Ви провели результативний матч. У чому запорука успішної гри?

- У Македонії не швидкісні центрові, тож партнери намагалися загравати мене. Якщо вони стягувалися, я намагався віддавати пас своїм партнерам, які були відкриті, і завдяки цьому виходили вільні кидки. Також вони багато разів сфолили на мені. Ми намагалися зіграти у свій баскетбол – нічого надприродного.

– Як вам підтримка глядачів. Можливо, хтось вас персонально підтримував?

- У мене на грі була мама, брат із дівчиною прийшов. Загалом підтримка була класна. Я давно не грав в Україні, скучив за рідними вболівальниками. Підтримка вболівальників була шикарною, дуже було приємно грати.

- Ви також відповідали залу, загравали з ним після вдалих дій...

- Зал заряджав мене на емоції і після якихось очок хотілося дати фітбек уболівальникам та завести також хлопців своїми емоціями. Лавка дуже допомагала нам своїми емоціями.

Источник: ФБУ

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.