вверх  обратно

Владимир Герун: "У нас в сборной есть общая цель"

24.11.2021

Чоловіча збірна України стартує у кваліфікації Кубка світу-2023. Національна команда в рамках першого ігрового вікна відбора зіграє два матчі: 26 листопада у Тбілісі наша команда зіграє проти збірної Грузії, а 29 листопада на домашньому майданчику київського Палацу спорту протистоятиме Північній Македонії.

 
Напередодні перших матчів відбору гравець команди Володимир Герун на прес-конференції поспілкувався з представниками ЗМІ.
 
"Радий бути у національній команді. Завжди з гарним настроєм повертаюсь до України, зустрічаюсь з гравцями збірної. У нас є спільна ціль.
 
 
Збірна - це корисно і для виступу за клуб. Це різноманіття, тут можна отримати нові яскраві емоції, побачити свою країну та вболівальників, зарядитися перемогою.
 
Зрозуміло, що Іспанія – топ-суперник у нашій группі, тому що у неї всі гравці високого рівня. Але і Грузія з Північною Македонією – серйозні суперники. У них є натуралізовані гравці, є гравці, що виступають у чемпіонаті Іспанії, вони теж можуть показувати сильний баскетбол.
 
Ще рано поки говорити про шанси. І Іспанія неодноразово програвала суперникам у відборі. Вже через тиждень буде краще зрозуміло, хто зі збірних де знаходиться".

Источник: ФБУ

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.