вверх  обратно

Владимир Герун: "Против Грузии нам нужно играть агрессивно"

23.11.2021

Центровий збірної України та турецького Бююкчекмедже Володимир Герун в інтерв’ю пресслужбі ФБУ поділився враженнями він перших днів у розташуванні національної збірної та розповів про початок сезону у новому для себе клубі.

 
- Яка атмосфера у збірній напередодні старту відбору на ЧС-2023?
 
- Атмосфера чудова, таке враження, що ми не розлучалися після минулого збору у лютому. Відчуття хороші. Сподіваюся, ми
непогано зіграємо ці дві гри.
 
- У складі збірної Грузії є зірки європейського баскетболу Георгій Шермадіні та Торніке Шенгелія. Як проти них варто зіграти?
 
- Потрібно готуватися і вивчати всю команду, але справді зробити акцентр на цих двох гравцях. Нам потрібно виходити та агресивно грати. Як ми будемо проти них захищатися – це вже скаже тренер безпосередньо перед грою, а так багато залежатиме від нашого настрою.
 
- Влітку ти змінив команду, приєднавшись до турецького Бююкчекмедже. Які враження від старту сезону?
 
- Враження чудові. Ми поки що йдемо за своїми цілями, а найголовніша мета у нас – не вилетіти до другого дивізіону. Висока мета – постаратися потрапити до плей-офф і нам зараз не вистачає пари перемог, щоб увійти до зони плей-офф. Але позаду лише чверть сезону і зараз все нормально.
 
 
- Яка роль у тебе в команді і чи ти задоволений нею?
 
- Командою задоволений. Я переходив туди, щоб мати більшу роль у команді, більше грати, повернути собі впевненість, яка була трохи втрачена останнім часом. На даний момент я задоволений командою.
 
- Як тобі взагалі рівень чемпіонату Туреччини?
 
- Чемпіонат досить непоганий, трохи інший баскетбол, більш індивідуальний, порівняно з Іспанією. Ми вже грали із командами Євроліги, Єврокубка. Як і в Іспанії є сильні команди, різниця з командами Євроліги велика, але з ними ми грали непогано.
 
Нагадаємо, наша команда зіграє 26 листопада в Тбілісі проти Грузії та 29 листопада в столичному Палаці спорту проти Північної Македонії. Квитки на домашній матч ще можна придбати.

Источник: ФБУ

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.