вверх  обратно

Андрей Кальниченко: "Тернополь" – та команда, с которой можно играть и можно проходить в Кубке"

18.11.2021

Напередодні ФБУ провела жеребкування 1/8 фіналу Кубку України. Однією з найцікавіших пар цієї стадії стане зустріч двох команд Суперліги Windrose Тернопіль – Миколаїв.

В коментарі пресслужбі ФБУ форвард Миколаєва Андрій Кальніченко розповів, як в команді відреагували на результати жеребкування.

"Результат жеребкування сприйняли у команді абсолютно нормально. Тернопіль – та команда, з якою можна грати та можна проходити далі.

Побажання перед жеребкуванням? Хотілося такого суперника, щоб далеко не їхати. У 1/16 фіналу був Івано-Франківськ, а тепер Тернопіль. Хотілося ближче, але, як хотілося, так і вийшло. Звичайно, хочемо потрапити до топ-8, амбіції у нас є, в кубку завжди цікаво грати. Кубок – це лотерея, це лише одна гра і ніхто не знає, як вона піде, як піде кидок, хто виспався, а хто ні. Можна поборотися за прохід якнайдалі. Коли одна гра – ти налаштовуєшся інакше.

Зараз поки що ніхто не думає про Кубок, зараз у нас гра чемпіонату якраз против Тернополя і це дуже важлива гра для нас. Налаштовуємось лише на перемогу, поразка нас не влаштовує. Поки що у нас тільки домашні перемоги, але сподіваємося, що саме з Тернополем перервемо цю серію. Для цього тренуємось, подивимося, наскільки добре ми підготувалися".

Источник: ФБУ

Добавил: vodolaz
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.