вверх  обратно

"Президент "Тернополя": "У нас нет ничего общего с Забирченко - он болеет за "Шахтер", а я за "Динамо"

16.09.2021

Президент “Тернополя” Ігор Комендат в інтерв’ю пресслужбі ФБУ дав оцінку роботі головного тренера команди Дмитра Забірченка. 

"Якщо Забірченко продовжить зростати у тренерстві так, як він стартував, то єдине, про що говоритиме українська спільнота через кілька років, це щоб його залишити у нашому чемпіонаті.

Для мене великим показником є те, що за період коронавірусу коуч вивчив англійську і українську мови, щоб вільно спілкуватися з нашими та іноземними гравцями. Крім того, він багато навчався безпосередньо у тренерській роботі, не витрачав час даремно.

Не дивлячись на те, що у нас спільного з ним нічого немає він уболіває за футбольний клуб Шахтар, а я за Динамо, в усьому іншому я йому абсолютно довіряю та поважаю Дмитра. Переконаний, що у нього все складеться у тренерській карєрі".

Источник: ФБУ

Добавил: 
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.