вверх  обратно

Официально: Киев и Львов претендуют на проведение Евробаскета-2025

11.09.2021

Федерація баскетболу України надіслала офіційну заявку на адресу ФІБА для проведення чоловічого чемпіонату Європи серед національних збірних, який відбудеться в 2025 року. 

Україна претендує на спільне з іншими країнами проведення групового раунду Євробаскету, а також на те, щоб прийняти матчі плей-оф та фінал чемпіонату Європи.

Задля отримання прав на проведення турніру в Україні має бути побудовано дві сучасних спортивних арени. Для матчів групового раунду місткість залу має бути не менше 10 тисяч місць, а для фінального поєдинку — не менше 15 тисяч.

Федерація баскетболу України визначила два міста, які претендуватимуть на проведення матчів Євробаскета-2025 — це Київ та Львів. 

Ініціатором проведення чемпіонату Європи в Україні є президент – Володимир Зеленський. ФБУ та президент організації Михайло Бродський підтримали цю ініціативу та подали відповідну заявку до ФІБА.

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.