вверх  обратно

Суад Шехович: "Хотим удачно выступить в Финале Четырех"

22.03.2012

Один із лідерів столичного «Будівельника» Суад Шехович розповів про мікроклімат усередині колективу напередодні матчів Фіналу Чотирьох Кубка Суперліги, що відбудеться 24-25 березня в Южному.
 
- Суаде, з яким настроєм команда підходить до Фіналу Чотирьох?

- У піднесеному настрої, адже хочемо вдало виступити у Фіналі Чотирьох. «Будівельник» провів дуже багато матчів останнім часом, тож накопичилася певна втома. Але ми налаштовані позитивно й віримо, що все в наших руках.
 
- Що можеш сказати про найближчого суперника – южненський «Хімік»?

«Хімік» – це дуже серйозний суперник! Гра команди будується на американських легіонерах – Мітчеллі, Террі й Макгі. Ці хлопці стабільно здобувають по десять і більше очок за гру, виступають на найвищому рівні, в чому ми не раз переконувалися. І не тільки вони – в «Хіміку» близько десяти баскетболістів, які можуть змінювати один одного безболісно для ігрового малюнка.
 
- Ось уже два місяці ти граєш дуже результативно, доводячи звання одного з лідерів команди! Цей факт додає впевненості перед Фіналом Чотирьох?
- Дякую, але здобуті мною очки – це результат дій усієї команди. «Будівельник» грає за принципом «один за всіх, і всі за одного»: ми разом захищаємося, разом боремося за підбирання й разом атакуємо. Так уже сталося, що певний час у нас не було основного розігруючого, і я грав на позиціях другого та третього номера. А ці амплуа зобов'язують атакувати кошик суперника – звідси й результативність. Але всіх цих показників могло й не бути, якби не впевнена гра наших «великих», а також кинджальні прориви захисників й ефективні дії форвардів «Будівельника».
 
- Ми помітили, що коли на трибунах присутня твоя дівчина – ти граєш просто чудово! Скажи, вона підтримуватиме тебе в Южному?

- Ні, Майда залишилася в Києві (сміється). Насправді, я віддаюся грі цілком і повністю, незалежно від того, присутня Майда на грі чи ні. Не буду приховувати – вона є дуже сильно підтримує мене, але під час матчу я сконцентрований виключно на баскетболі.

superleague.ua

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.