вверх  обратно

Панченко вернулся в строй

21.03.2012

Цього тижня до тренувань в основній групі "Черкаських Мавп" примкнув Олександр Панченко. До слова, українець свій найкращий матч сезону відіграв саме проти «Будівельника». В грі проти киян Панченко якісно закрив позицію основного розігруючого і здобув 17 очок та віддав 7 передач. В тій грі будівели зуміли святкувати успіх – 79:67 – лише завдяки краще проведеній останній десятихвилинці, коли господарі підсіли фізично.

Володимир Холопов, головний тренер БК «Черкаські Мавпи»:

- «Зрозуміло, що до лідера чемпіонату потрібно готуватися з максимальною самовіддачею. В нас є позитивні зрушення. Нарешті цього тижня ми вже тренувалися в нормальному режимі, адже могли відіграти «двосторонку». Вже тренується в основній групі Олександр Панченко, який допоможе нам в найближчій грі. В попередніх матчах проти «Будівельника» нам банально не вистачило сил та людей боротися на рівних зі збалансованим складом. Нам потрібно зробити правильні висновки з попередніх матчів».

mavpabasket.com

Добавил: sevitch77
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.