вверх  обратно

Сборные Украины U-23 3x3 победой и выходом в финал завершили выступление на 2 этапе Лиги наций в Бухаресте

23.08.2021

Жіноча збірна України виграла свою групу, здобувши дві непрості звитяги над Білоруссю (18:21) та Латвією (10:11).

У фіналі наші дівчата зійшлися з переможцем іншої групи – Литвою, здобувши переконливу перемогу – 15:19.

Таким чином, у 6 турі, українки - Ганна Сугак, Наталія Цюбик, Вероніка Любінець та Єлизавета Мітіна посіли перше місце, набравши 100 очок.

За підсумками шести етапів, наша збірна стала другою, пропустивши перед собою лише команду Литви, яка до цього перемагала на усіх п’яти попередніх турах.


Чоловіча збірна також дісталася до фіналу 6 туру. Підопічні Тимура Арабаджи виграли групу В, по черзі здолавши Латвію (16:17) та господарів турніру – румунів (15:20)

Натомість у головному матчі, Данило Кич, Олег Бондаренко, Владислав Фролов та Яків Тітов також зійшлися з командою Литви. У запеклій боротьбі синьо-жовті зазнали мінімальної поразки – 21:20. Відтак, за підсумками 6 етапу, наші хлопці стали другими, набравши 80 очок.

У загальному заліку збірна України посіла третє місце. Вище за синьо-жовтих розташувалися команди Литви та Латвії відповідно.

Источник: ФБУ

Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.