вверх  обратно

Символическая пятерка недели (версия сайта Суперлиги)

19.03.2012

Протягом минулого тижня відбулися матчі чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.

 
Захисники
 
Деррік Зіммерман («Київ») – 17 очок + 12 передач + 4 підбирання + 1 перехоплення = 27 РЕ.
 
У переможному матчі з «Черкаськими Мавпами» Деррік Зіммерман не лише вчетверте в сезоні оформив дабл-дабл, ставши найкращим гравцем у складі «Києва», а й відзначився ще одним знаковим для себе досягненням – влучним триочковим кидком. Нагадаємо, що востаннє з-за дуги в чемпіонаті Суперліги американець забивав ще у квітні 2010 року, виступаючи за «Будівельник».
 
Стівен Буртт («Дніпро») – 25 очок + 4 підбирання + 3.5 передачі + 1.5 перехоплення = 22 РЕ*.
 
В обох матчах, які «Дніпро» провів на тижні, Стівен Буртт був одним найкращим у складі своєї команди. Але якщо здолати «Будівельник» 28 очок Буртта дніпрянам не допомогли, то в перемозі над «ДніпроАЗОТом» він відіграв важливу роль, не лише результативно завершуючи атаки, а й відпрацьовуючи в захисті, як і його партнери. Саме на цьому після гри наголосив тренер дніпропетровської команди Вальдемарас Хомічус.
 
Форварди
 
Кінтел Вудс («Дніпро») – 21 очко + 6 підбирань + 4 передачі + 3 перехоплення + 1.5 блок-шота = 24 РЕ*.
 
З’явившись у «Дніпрі», форвард не одразу набрав форму, викликавши чимало нарікань на свою адресу. Однак поступово Вудс знайшов свою гру, про що свідчать й останні матчі за участю дніпропетровської команди. Відзначившись 18 очками й 7 підбираннями в зустрічі з лідером чемпіонату Суперліги «Будівельником», у Дніпродзержинську американець провів ще більш результативну гру, ставши автором 24 очок, 6 передач і 5 підбирань.
 
Річард Гуінн («Ферро-ЗНТУ») – 21 очко + 7.5 підбирання + 2 перехоплення + 1.5 передача = 22.5 РЕ*.
 
Річард Гуінн відіграв важливу роль у двох перемогах, які «Ферро-ЗНТУ» здобув протягом тижня. Залишившись після травми Майкла Девіса головною зброєю запоріжців у передній лінії, Гуінн не лише демонстрував уже звичну результативну гру, а й плідно працював на підбираннях під своїм і чужим щитом.
 
Центровий
 
Шон Кінг («ОДЕСА») – 23 очка + 16 підбирань + 4 передачі + 1 блок-шот = 35 РЕ.
 
У матчі з «Миколаєвом» центровий «акул» оформив свій двадцять четвертий дабл-дабл у сезоні, зокрема реалізувавши 10/13 кидків із гри, а крім того – встановив новий рекорд сезону за підбираннями під чужим щитом, що віднині становить 10 зібраних відскоків.
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Діонте Вон («Миколаїв») – 15 очок + 14 передач + 5 підбирань + 1 перехоплення = 25 РЕ.
Георгій Кондрусевич («Ферро-ЗНТУ») – 16.5 очка + 4.5 підбирання + 2 передачі = 17.5 РЕ*.
Ендрю Аделеке («Черкаські Мавпи») – 21 очко + 12 підбирань + 2 перехоплення + 2 блок-шоти + 1 передача = 27 РЕ.
 
* середні показники за сумою двох матчів.
 
Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.