вверх  обратно

Определились победители 6-го этапа чемпионата Украины 3х3

25.07.2021

В Одесі завершився 6 етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед жінок. Всього участь взяли 6 команд, а перемогу здобув Франківськ-ПНУ-2 (Вероніка Космач, Леся Малашенко, Міріам Уро-Нілє та Ольга Боровець).

У жінок 6 команд розбили на дві групи по 3 в кожній. В групі А впевнено дві перемоги у двох матчах здобув Франківськ-ПНУ-2, а в групі B так само виступив Франківськ-ПНУ-3. В підсумку, обидві команди могли зустрітися лише у фіналі, що власне і сталося. Та до вирішального поєдинку переможці пулу А в півфіналі розбили КЗ"ПСДЮСШОР №2 - 22:5, а тріумфатори пулу B здолали КЗ ПСДЮСШОР № ІІ – 22:3.

У фіналі у непростій боротьбі Франківськ-ПНУ-2 зміг переграти Франківськ-ПНУ-3 – 21:11 і здобути золоті медалі шостого етапу чемпіонату України з баскетболу 3х3. Цікаво, що таким чином, результат цього етапу у жінок повторив резельтат п'ятого та четвертого.


У чоловіків участь взяли 8 команд. Вони також були поділені на 2 групи по 4 в кожній. В групі А на першій сходинці з двома перемогами у трьох матчах розташувалася збірна України U23-2. В групі, перемігши всіх своїх суперників, перемогли хлопці з Динамо-Одеса.

Обидва тріумфатори груп в підсумку зустрілися у фіналі, де збірна України U23-2 (Антон Мусієнко, Данило Кич, Владислав Фролов та Яків Тітов) перемогла суперника – 19:15.

 

Источник: ФБУ

Добавил: 
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.