вверх  обратно

Дмитрий Smoove Кривенко: "Рад, что Украина будет представлена на олимпийском данк-контесте"

4.07.2021

Дворазовий чемпіон світу з днаків Дмитро Smoove Кривенко не зможе виступити у данк-контесті на Олімпійських іграх в Токіо. Замінить його інший український данкер, також чемпіон світу Вадим Miller Поддубченко.

Про травму, яка завадила виступити в Токіо, а також значення появи данк-контеста на Іграх Smoove розповів в рамках експерт-клубу в PM Hall.

"Цей момент було важко пережити. Я кілька місяців знав, що поїду на Олімпійські ігри. Але травми трапляються і з цим нічого не поробиш. Я радий, що Україна там буде представлена ​​навіть більш сильним учасником.

На Ігри данкеів відбирали не за спортивним принципом, а за вкладом в розвиток. Круто, що буде представлена ​​Україна, тому що в баскетболі 3х3 Україну знають завдяки відмінним виступам жіночої збірної на чемпіонатах Європи та світу. Хлопців знають за успішний виступ - бронзу чемпіонату Європи. Ну і, звичайно ж, завдяки данкерам і нашим медалям. У колах 3х3 Україна сприймається з повагою.

Данк-контес не буде офіційним конкурсом на Іграх, але його потрапляння на такий важливий захід дасть серйозний стрибок у розвитку баскетболу 3х3. Данк-конест це завжди родзинка і хайлайти. Ну і, звичайно ж, буде великим плюсом, якщо олімпійський контест покажуть в прямому ефірі. Сподіваюся, що Вадик переможе".

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.