вверх  обратно

Олег Юшкин: сборная Украины заслужено вышла на чемпионат Европы

27.06.2021

За прикладом жіночої збірної, чоловіча команда України з баскетболу 3х3 також впевнено відіграла в кваліфікації чемпіонату Європи, виборовши місце в фінальному турнірі.

Першими враженнями від виступу в Румунії поділився головний тренер команди Олег Юшкін.

- Спершу хочеться усіх привітати з виходом на чемпіонат Європи. Сьогоднішньою ігровою сесією ми цього заслужили. Ми горіли бажанням довести, що Україна гідна грати у вирішальній частині євротурніру і нам це вдалося. Дуже радий цьому, хочу подякувати хлопцям за самовіддачу та зосередженість. Сьогодні вони заслуговують на найвищі компліменти.

- Склалося враження, що перші два матчі турніру були визначальними.
- Ми стартували проти Виликої Британії та Угорщини, команд які теж претендували на вихід. Очевидно було, що програвши їм ми б не вийшли на чемпіонат Європи. Угорців вдалося обіграти завдяки вольовому ривку, далі було дещо легше. Скажу, що Румуни теж були не дарунок, просто хлопці вийшли і все зробили як слід у вирішальній грі, майже не залишивши шансів супернику.

- Румунський етап кваліфікації став тріумфом для українських збірних. Чоловіча та жіноча команди на двох здобули сім перемог і не програли жодного матчу, які емоції дарує ця статистика?
- Очевидно, що мені приємно від цього. У нас були дійсно сильні суперники у цій кваліфікації, це не просто прогулянка. Ми виграли три неймовірно непрості матчі проти Великої Британії, Угорщини та Румунії. Хочу ще раз привітати усіх з тим, що ми зробили це! Ми на чемпіонаті Європи!

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.