вверх  обратно

Мужская сборная Украины 3х3 стартует в заключительной олимпийской квалификации

4.06.2021

У угорському Дебрецені 4 червня стартує універсальний кваліфікаційний турнір Олімпіади з баскетболу 3х3. Це остання нагода вибороти дві останні путівки на Ігри в Токіо – по одній у чоловіків та жінок.

Учасники
Участь у змаганнях беруть по шість команд. Склад збірної України: Євген Балабан (перший тренер – Леонід Милосердний), Олександр Кобець (Ігор Кобець), Антон Давидюк (Дмитро Ніколаєв), Антон Мусієнко (Леонід Демченко), Денис Носков (Володимир Машира). Головний тренер – Олег Юшкін.

Формат
На першому етапі учасники грають в групах. Україна в групі А грає з Бельгією та Словенією. В групі В грають Монголія, Угорщина Румунія. Переможці груп виходять у півфінал. Другі та треті команди груп грають у чвертьфіналі. Єдина путівка на Олімпіаду дістанеться переможцю всього кваліфікаційного турніру.

Де і коли
Кваліфікація в Дебрецені триватиме 4-6 червня. Матчі групового етапу українці грають 4 червня.
4 червня
19:00 Україна – Бельгія
20:05 Словенія – Україна
Вирішальні матчі плей-оф команди гратимуть 6 червня.

Трансляція
Трансляцію матчів з Дебрецена дивіться на сайті ФБУ.

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.