вверх  обратно

Определен состав мужской сборной Украины 3х3 на заключительную олимпийскую квалификацию

1.06.2021

Головний тренер чоловічої національної збірної України з баскетболу 3х3 Олег Юшкін визначив склад команди на універсальний кваліфікаційний турнір Олімпіади.

До остаточного вибору тренерського штабу ввійшли Євген Балабан (перший тренер – Леонід Милосердний), Олександр Кобець (Ігор Кобець), Антон Давидюк (Дмитро Ніколаєв), Антон Мусієнко (Леонід Демченко), Денис Носков (Володимир Машира).

За регламентними вимогами два гравці команди входять в топ-10 національного рейтингу. У нас це Євген Балабан та Антон Мусієнко.

Заключні путівки на Олімпіаду команди виборюватимуть 4-6 червня в угорському Дебрецені в універсальному кваліфікаційному турнірі, куди наша команда вирушає вранці 2 червня. 

Усього на одну путівку претендують шість збірних у категорії. На груповому етапі Україна гратиме зі Словенією та Бельгією. Переможець групи виходить півфінал. Друга та третя команди – в чвертьфінал. Путівку на Олімпіаду отримає переможець кваліфікації.

Збірна України не рейтинговим принципом не грала в основній кваліфікації в австрійському Граці. Українців навіть не було серед основних учасників універсальної кваліфікації в Дебрецені. Наша команда була другою в черзі на участь. Вихід на Олімпіаду в Граці Латвії, Нідерландів та Польщі дозволили українцям боротися за олімпійську путівку. Так само додатковий шанс на кваліфікацію отримала Бельгія, яка виступатиме з нами в групі. У Граці бельгійці виграли три з чотирьох матчів у групі, але цього не вистачило для продовження боротьби в плей-оф відбору.

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.