вверх  обратно

"Химик" - "Будивельник" (после матча)

27.01.2011

Станіслав Завадський, гравець БК «Хімік»:
Проблема була в тому, що ми дали суперникові виконати вільні кидки. Вони забили, вирівняли гру, а потім уже пішли у відрив. У нас було завдання впоратися з великими гравцями, довелося це робити ціною фолів. Одразу в першій чверті отримали по два фоли – я, Тревіс Гаррісон, Едін Бавчіч. Довелося зберігати гравців, випускати Артема Пустового на заміну, якоюсь мірою це теж могло вплинути на результат. Але, тим не менше, великі гравці суперника забили більше за нас, маленькі гравці добре кинули вільні кидки з триочкової лінії. В цьому не тільки їх заслуга – ми в цей момент йшли на ротацію і не встигали на останній пас, і потім відбувався вільний дальній кидок.

Зоран Мартіч, головний тренер БК «Хімік»:
Я дивився останню гру наших опонентів у Єврокубку й відзначив дуже хорошу дисципліну. Ми почали матч дуже добре, але не змогли утриматися всю гру на тому рівні, на якому провели перші хвилини. «Будівельник» дуже добре реалізував триочкові кидки (73%), і, на жаль, ми програли. На сьогоднішній день «Будівельник» дійсно був сильнішим за нас. Не будемо скидати з рахунків і те, що київський клуб знаходиться на другому місці в турнірній таблиці, а ми на одинадцятому. Мені це може не подобатися, але це факт.

Денис Яковлєв, гравець БК «Будівельник»:
Радий, що ми виграли. У нас дуже щільний графік ігор, і ми вчора цілий день провели в автобусі. Я задоволений, що ми змогли налаштуватися й так зіграти проти «Хіміка». Ваш клуб зараз – дуже серйозний суперник.

Хосе Беррокаль, головний тренер БК «Будівельник»:
Ми дуже задоволені сьогоднішнім результатом, тим, що показали у грі хороший захист, гарний напад. У нас останнім часом багато ігор, як у європейському чемпіонаті, так і в Суперлізі. Ми готувалися до цієї зустрічі дуже серйозно, адже знали, що «Хімік» істотно покращив свої ігрові показники, але моя команда сьогодні дуже добре відпрацювала, вдалося все, на що ми налаштовувалися. 

superleague.ua

Добавил: Max
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.