вверх  обратно

Символическая пятерка недели (версия сайта Суперлиги)

12.03.2012

Протягом минулого тижня відбулися матчі чемпіонату Суперліги, за підсумками яких офіційний сайт Суперліги визначає традиційну символічну п’ятірку.

 
Захисники
 
Рамел Каррі («Донецьк») – 18.6 очка + 5 підбирань + 4 передачі + 1 перехоплення = 19 РЕ**.
 
Рамел Каррі відіграв важливу роль у трьох перемогах, які «Донецьк» здобув протягом тижня. Особливо плеймейкеру «тигрів» вдався матч проти «Дніпра», за підсумками якого він відзначився рекордними 28 очками та 29 балами рейтингу ефективності. У грі з «Черкаськими Мавпами» Саша Обрадович дав відпочити одному зі своїх лідерів, і той провів на майданчику лише сімнадцять хвилин, але в наступній зустрічі з «ОДЕСОЮ» американець знову став найрезультативнішим у складі донецької команди.
 
Даррелл Мітчелл («Хімік») – 34 очка + 8 передач + 3 підбирання + 2 перехоплення = 42 РЕ.
 
Ще в першій половині дербі з «ОДЕСОЮ» американський захисник южненців організував потужний спурт своєї команди, влучивши 8/8 кидків з гри й «змазавши» лише один штрафний. А загалом Даррелл Мітчелл реалізував 9/11 двоочкових, 3/3 триочкових і 7/8 штрафних, а також віддав 8 передач партнерам, що дозволило йому повторити рекорд сезону за кількістю балів рейтингу ефективності, здобутих в одній грі.
 
Форварди
 
Владислав Подолян («Київ») – 21 очко + 3 передачі + 1 підбирання + 1 блок-шот = 17 РЕ.
 
Владислав Подолян встановив особистий рекорд результативності, ставши найрезультативнішим гравцем «вовків» у матчі з «Говерлою». Саме кидки українського форварда у третій чверті дозволили «Києву» не відпустити «ведмедів» на недосяжну відстань, а в четвертій – повести +4. Крім того, Владислав змусив суперника вісім разів сфолити на собі.
 
Маркус Фейсон («Кривбасбаскет») – 15 очок + 8 підбирань + 2 передачі + 1 перехоплення = 17 РЕ.
 
Важливу роль у перемозі «Кривбасбаскету» над «Політехнікою-Галичиною» відіграла серія дальніх кидків в останній чверті, три з яких на свій рахунок записав Маркус Фейсон, загалом відзначившись протягом заключних десяти хвилин 11 очками й 4 підбираннями.
 
Центровий
 
В’ячеслав Кравцов («Донецьк») – 10 очок + 6.3 підбирання + 4 блок-шоти + 1 перехоплення = 15 РЕ**.
 
Гра українського центрового стала вагомим підґрунтям трьох останніх перемог «Донецька». Не продемонструвавши особливої результативності в матчі з «Дніпром», Кравцов поставив суперникам 6 блок-шотів, а в зустрічі з «Черкаськими Мавпами» став найкращим у складі донецької команди, здобувши 19 балів РЕ. І нарешті, в поєдинку з «ОДЕСОЮ» В’ячеславу не вистачило лише одного підбирання до дабл-даблу.
 
Крім того, варто відзначити таких гравців:
 
Джеремі Шаппел («Ферро-ЗНТУ») – 20.5 очка + 10.5 підбирання + 5 передач + 2 перехоплення = 26.5 РЕ*.
Чарльз Томас («Дніпро») – 10 очок + 8 підбирань + 1 передача = 15 РЕ*.
Кенні Аделеке («Черкаські Мавпи») – 23 очка + 16 підбирань + 1.5 перехоплення = 26.5 РЕ*.
 
* середні показники за сумою двох матчів.
** середні показники за сумою трьох матчів.
 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.