вверх  обратно

В Первой лиге определился первый финалист

22.04.2021

У Хмельницькому визначився перший фіналіст сезону в Першій лізі. У драматичному третьому поєдинку півфінальної серії номінальні господарі майданчику вирвали перемогу в фаворита пари – Золотого Вєка з Кропивницького.

Початок вирішальної битви за фінал не дав номінальним гостям приводу для тривоги. Кропивничани швидко захопиили ігрову перевагу, по ходу стартової чверті виривалися вперед на 9 очок. хмельничани спробували переломили перебіг боротьби, відіграли 6 очок. Та до середини другої 10-хвилинки кропивничани знову відірвалися – вже на 10 очок.

Втім господарі залу ще до великої перерви наздогнали суперника та вийшла на 1 бал вперед.

По перерві хмельничани додали агресії. Остаточно захопити перевагу не вдалося, але й Золотой Вєк уже не міг знову відірватися вперед. Гра балансувала на межі рівності.

Розв`язка наступила в заключних атаках. Жорсткий захист у поєднанні агресивним тиском під кільцем суперника дозволили Політехніці вирвати перемогу в номінального фаворита пари.

У фіналі Хмельницька Політехніка зіграє з переможцем пари Маяк (Сарни) – Че-Баскет (Чернівці). Третій матч півфінальної серій тут відбудеться 23 квітня.

ПЕРША ЛІГА
Плейоф. 1/2 фіналу. Матч 3

22 квітня
Хмельницький. 13:00

Золотой Вєк-ФФВ ЦДПУ-КДЮСШ-4 (Кропивницький) – Хмельницька Політехніка – 79:81 / статистика

Рахунок серії - 1:2 

Источник: ФБУ

Добавил: 
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.