вверх  обратно

Майкл Дэвис выбыл минимум на две недели

7.03.2012

Якщо «Дніпро» напередодні цього принципового матчу отримав пристойне підкріплення в особі нового головного тренера – литовського фахівця Вальдемараса Хомічюса, то запоріжці мають кадрову втрату: у попередній зустрічі з «Черкаськими Мавпами» підвернув ногу і пошкодив зв’язки бігмен Майкл Девіс, який у двох матчах із «Дніпром» назбирав 21 відскік.

— Майкл вибув щонайменше на два тижні, — констатує головний тренер «ФЕРРО-ЗНТУ» Кирило БОЛЬШАКОВ. – На жаль, з цією втратою наші шанси у протистоянні з «Дніпром» значно знизилися. Тим паче, що цю команду очолив авторитетний у минулому гравець, а нині відомий тренер. Мабуть, цей факт змусить його нових підопічних діяти з подвійною енергією. Головних неприємностей ми чекатимемо від наших давніх знайомих Буртта і Томаса. Втім, і решті виконавців «Дніпра» майстерності не позичати. Однак і ми добре розуміємо, що процес відмежування провідної вісімки досяг апогею. Нам і «Дніпру» в спину дихає БК «Київ», тож перемога для кожного із суперників матиме подвійне значення.

bcferro

 

Добавил: Beaver
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.