вверх  обратно

Регистрация команд на PRO Лигу Париматч 3х3 продлена до 1 февраля

31.01.2021
Федерація баскетболу України розпочинає серію турнірів 3х3. Уже наступного тижня стартує сезон професійного турніру PRO ліга Паріматч.
 
Новостворений чемпіонат буде правонаступником Суперліги 3х3, а його учасники боротимуться за чемпіонство у категоріях чоловіки та жінки. PRO ліга Паріматч 3х3 складатиметься з п’яти турів і триватиме до середини травня.
 
До цього часу пройде чотири тури, а в середині травня відбудеться Суперфінал. У змаганнях візьмуть участь як професійні гравці, так і аматорські команди 3х3. 
 
Стартовий тур PRO ліги Паріматч відбудеться у Києві 31 січня – 1 лютого. Змагання прийме спорткомплекс «Сокіл», що у Пуща-Водиці.
 
У перший день 31 січня відбудуться кваліфікаційні матчі серед команд чоловіків. Жінки розпочнуть відразу з основної сітки 1 лютого.
 
 У турнірі візьме участь жіноча національна збірна України, а також жіночі збірні України U23 та U18. Серед міжнародних гостей національна збірна Білорусії.  
 
 
Сезон PRO ліги Паріматч  проводяться на трьох рівнях. Спочатку відбуваються обласні етапи, фіналісти яких отримують право виступити у основних етапах PRO ліги. До загальнонаціонального фіналу, який відбудеться у травні вийдуть по два фіналісти з кожного туру.
 
 
2 лютого жіночі збірні України та Білорусії відіграють (також в СК «Сокіл») міжнародний товариський турнір.

Трансляції двох ігрових днів будуть доступні у YouTube та Fecebook FBU. 

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.