вверх  обратно

Центральный матч и аналитическая студия в прямом эфире: Setanta Sports покажет игру “Киев-Баскет” - “Прометей”

9.01.2021
Вже завтра, 10 січня, в Києві зіграють одні з фаворитів сезону — місцевий Київ-Баскет прийматиме Прометей. Дебютна зустріч команд у Кам’янському, яка пройшла в рамках першого кола регулярного чемпіонату, завершилася перемогою столичного колектива (81:71), тож підопічні Віталія Чернія налаштовуватимуться на реванш у столиці. Особливо враховуючи результат матчу в Тернополі, де Прометей, незважаючи на статус фаворита, зазнав поразки в матчі із міцним місцевим колективом. Київ-Баскет свій перший матч 2021 року також програв, несподівано поступившись на своєму майданчику непоступливому Запоріжжю. Тож і Київ-Баскету, і Прометею потрібно реабілітовуватися у центральній грі тура. 
 
Київ-Баскет підходить до домашнього матчу із 13 перемогами у 14 поєдинках, Прометей виграв 9 матчів за анаголічної кількості зіграних ігор. В цьому матчі буде все: протистояння гравців національної збірної України, сильних легіонерів та звичайно інтригуюча тренерська дуель Айнарса Багатскіса та Віталія Чернія.
 
Матч Київ-Баскет - Прометей дивіться у прямому ефірі на телеканалі Setanta Sports 10 січня (13:00), а також на офіційному YouTube-каналі ФБУ. 
 

Приємний бонус: перед початком матчу, під час великої перерви та після завершення гри супроводжуватиме гру аналітична студія. Тож приєднуйтесь до трансляції вже о 12:40 — буде цікаво, і до зустрічі на баскетболі! 

Источник: ФБУ

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.