вверх  обратно

Рашад Вон: “Знаю, что перед “Прометеем” стоит задача выиграть чемпионат”

2.01.2021
Зірковий новачок Прометея з Кам’янського Рашад Вон дав перше інтерв’ю клубній прес-службі представникв Суперліги Паріматч та поділився очікуваннями від виступів в Україні.
 
“Зараз після повернення на паркет відчуваю себе добре. Готовий допомогти своїй новій команді.
 
Про вашу країну у мене поки не так багато інформації. Я спілкувався з Ді Джеєм Стефенсом. Він розповів мені про Кам'янське. Знаю, що "Прометей" йде зараз на третьому місці і перед клубом стоять найвищі завдання - наприклад, виграти чемпіонат країни.
 
Виступ в НБА? НБА - найкраща ліга в світі. Я радий, що мені довелося в ній пограти, але зараз я тут і продовжую рухатися вперед. Я хочу сказати, що Янніс (Адетокумбо - ред.) прекрасна людина і справжній професіонал. Він весь свій вільний час проводить в залі, постійно прогресує. Це той гравець, завдяки якому можна вдосконалюватися самому. У мене залишилися найкращі враження від роботи з ним.
 
Звичайно, є різниця між НБА і баскетболом в Європі. Можу сказати, що європейський баскетбол достатньо жорсткий, є невеликі відмінності в правилах гри, але в Європі теж можна прогресувати.
 

Очікування від виступів у Суперлізі? Я щасливий, що перебуваю тут, що у мене з'явилися нові можливості! Готовий до роботи. Ми хочемо виграти в цьому сезоні все, і я націлений на те ж саме.” 

Источник: БК "Прометей"

Добавил: BrickFreak
0
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.