вверх  обратно

Игорь Сильковский: "В третьем круге каждая победа - "на вес золота"

29.02.2012

Атакуючий захисник БК "Говерла" Ігор Сільковський напередодні поєдинку проти свого колишнього клубу – МБК "Миколаїв", поділився очікуванням від гри, а також оцінив рівень команд Суперліги та конкуренцію за місце в плей-офф...

- Ігоре, насамперед, як оцінюєш виступи «Говерли» в нинішньому сезоні?

- У минулому сезоні «Говерла» стала бронзовим призером, і цим поставила високу планку для команди у новому чемпіонаті. Але я впевнений, що ми докладемо всі зусилля для досягнення ще одного хорошого результату.

- Чи під силу команді завоювати високе місце перед стартом плей-офф? Як взагалі оцінюєш рівень нинішнього чемпіонату і конкуренцію в цьому сезоні?
- З кожним роком чемпіонат Суперліги стає все цікавішим і непередбачуванішим. Одна з причин цього - рівень легіонерів. На тлі такої конкуренції ростуть і українські гравці, набираються цінного досвіду. Ви ж бачите - в цьому році немає яскраво виражених лідерів і безнадійних аутсайдерів. Тому, на даний момент, в турнірній таблиці 8-9 команд знаходяться дуже тісно, один біля одного, і поки не зрозуміло - хто з них покине зону плей-офф.Все буде вирішуватися в третьому колі.

- Майбутній матч Говерла проведе проти твоєї колишньої команди – «Миколаєва». Наскільки принциповим для тебе буде цей матч?
- До гри проти МБК «Миколаїв» буду готувати себе як і до інших суперників. У третьому колі кожна перемога - «на вагу золота». Тож на Миколаїв готуємося серйозно. Недавно у них відбулася зміна тренера, і як цей факт вплинув на команду ми не знаємо. Думаю буде цікава гра.

- Ти спостерігав за цьогорічним Матчем Зірок Суперліги? Які враження від цього шоу і чи задоволений результатом гри?

- Я намагаюсь стежити за всім, що відбувається в українському баскетболі. Тому я і не пропустив Матч Зірок. Мені сподобалось – вийшло хороше шоу. З задоволенням вболівав за своїх товаришів, котрі брали участь в цьому шоу.

- Не так давно ти покинув ряди холостяків…Як відчуваєш себе в ролі одруженого чоловіка?

- Всьому свій час, цей час настав і в моєму житті. І прийшов він до мене і моєї дівчини Зої в місті Івано-Франківську. Ми вирішили саме тут створити свою сім’ю (посміхається). У нас все гаразд.

- Чим тобі сподобався Івано-Франківськ? Чи довго звикав до теперішніх умов,які істотно відрізняються від півдня?

- Івано-Франківськ маленьке, але дуже затишне місто з красивою архітектурою (дуже красиві церкви). В Миколаєві влітку майже кожні вихідні з дружиною та друзями виїжджали до моря на відпочинок (дорога займає 45-50 хвилин) Тут моря немає, але є Карпати, тому, по можливості, у вихідні від тренувань дні їздимо помилуватися красою гір. Вже були в Яремче і на Буковелі, щоправда на лижах не вдалось покататись через брак часу. Але на оглядовому підйомнику покатались, краса гір захоплює.

bcgoverla.if.ua
Добавил: dinero
14
Индикатор репутации - оценка всех предыдущих комментариев пользователя за последние 12 месяцев, сделанная другими пользователями. Этот показатель позволяет предположить, оставлен ли комментарий уважаемым автором или нет.